Wij Zijn Pizza Fresca

La Storia

Wij houden van Pizza zoals u van Pizza houdt. Dat is de reden waarom wij al meer dan 11 jaar de beste Pizza’s bij u thuis bezorgen. Dit doen wij in Hellevoetsluis en omgeving, maar ook verder weg komen wij graag langs met onze heerlijke Pizza’s! Wij zijn blij dat wij u al zo lang van dienst mogen zijn….

La Storia….

PizzaFresca bestaat sinds 2012. Wij, Ton en Bettina hebben dit concept zelf uitgedacht. Na jaren in Italië gewoond te hebben misten wij die overheerlijke dunne knapperige Pizza zoals die hoort te zijn.

Onze zoon Alex zorgt dagelijks voor het reilen en zeilen in de keuken, het deeg en werkt ook als Pizzabakker op de bus.

Onze dochter Elise werkt inmiddels ook bij ons en zorgt voor alles achter de schermen. Zoals uw telefoontjes beantwoorden en houdt de organisatie, administratie en planning  in de gaten.

Er is diep nagedacht over dit concept, “hoe kunnen we op een unieke manier vers, gebakken Pizza’s bij de mensen brengen.”

Het Concept….

In onze keuken bereiden wij alles voor om voor u overheerlijke Pizza’s te maken.

Wist u dat wij zelf het deeg maken voor die overheerlijke dunne knapperige bodem?

Wij maken gebruik van de beste kwaliteit producten, zoals luxe Italiaanse kazen en echt Italiaanse vleeswaren, alles in eigen keuken voorgesneden.

Zelfs de tomatensaus bereiden wij zelf, deze wordt met heerlijke kruiden aangemaakt.

Wij rijden met 4 prachtige, professioneel ingerichte bussen.  Deze bussen zijn voorzien van een professionele steenoven, roestvrijstalen koelingen en een echt granieten werkblad.

De bus staat op locatie altijd open en men kan zien wat er voor heerlijke Pizza’s bereid worden.

U belt of e-mailt ons en wij komen op de gemaakte afspraak bij u voor de deur de Pizza bereiden en bakken. Wat een luxe……

Graag tot uw dienst....