De Pizzaproeverij

PIZZAFRESCA

Als u met meerdere personen bent is het aan te bevelen om een Pizzaproeverij te reserveren.

Een Pizzaproeverij past bij vele gelegenheden; Trouwerij, verjaardag, vergadering, schoolfeest, bedrijfsfeest, sportevenement of gewoon en gezellige vriendenavond……….

U heeft meestal wat minder Pizza’s nodig als het aantal gasten. Alle soorten, met name de luxere soorten uit ons assortiment komen voorbij en het grote voordeel is dat u gezellig met elkaar kunt eten en genieten van de verschillende smaken.

Natuurlijk houden wij rekening met specifieke wensen en/of allergieën.
Onze Pizza’s worden in punten op een net kartonnen bord aangegeven, dat betekent dat u nagenoeg geen afwas heeft.

De proeverij bieden wij in Hellevoetsluis en de directe omgeving aan met een minimale afname van 12 Pizza’s á € 11,50 per stuk.

Maar……..buiten deze directe omgeving hanteren wij andere prijzen en minimale afnames. Alles is afhankelijk van het aantal personen, de locatie en reistijd.

Bel gerust voor meer informatie of vul het infoformulier in. U krijgt altijd spoedig antwoord en bespreken we uw wensen en mogelijkheden.

Voer hier eventueel uw bedrijfsnaam in.

PizzaFresca verzamelt via haar website, nieuwsbrieven, acties en andere diensten, persoonsgegevens c.q. informatie over jou. Deze Privacy statement geeft informatie over de persoonsgegevens die wij verwerken van de gebruikers van deze diensten en bezoekers van onze PizzaFresca bussen.
PizzaFresca is de wettelijk verantwoordelijke voor de verwerking van alle persoonsgegevens die worden verkregen via voornoemde kanalen.
PizzaFresca respecteert jouw privacy. Wij gaan zorgvuldig om met de gegevens die je met ons deelt en verwerken deze in overeenstemming met de geldende wetgeving. In dit privacy statement kun je op een overzichtelijke manier lezen voor welke doeleinden je persoonsgegevens worden gebruikt. PizzaFresca staat er voor in dat persoonsgegevens op een zorgvuldige wijze en in overeenstemming met de wet- en regelgeving worden verzameld, gebruikt en verwijderd.

Graag tot uw dienst....